12:07

Ingredients
-
1 1/2
-
pounds beef sirloin steak, 1/2 inch thick
-
8
-
ounces fresh mushrooms, sliced (2 1/2 cups)
-
2
-
medium onions, thinly sliced
-
1
-
garlic clove, finely chopped
-
1/4
-
cup butter or margarine
-
1 1/2
-
cups Progresso™ beef flavored broth (from 32-ounce carton)
-
1/2
-
teaspoon salt
-
1
-
teaspoon Worcestershire sauce
-
1/4
-
cup Gold Medal™ all-purpose flour
-
1 1/2
-
cups sour cream
-
3
-
cups hot cooked egg noodles
Directions
-
1
Cut beef across grain into about 1 1/2x1/2-inch strips.
-
2
Cook
mushrooms, onions and garlic in butter in 10-inch skillet over medium
heat, stirring occasionally, until onions are tender; remove from
skillet.
-
3
Cook
beef in same skillet until brown. Stir in 1 cup of the broth, the salt
and Worcestershire sauce. Heat to boiling; reduce heat. Cover and simmer
15 minutes.
-
4
Stir
remaining 1/2 cup broth into flour; stir into beef mixture. Add onion
mixture; heat to boiling, stirring constantly. Boil and stir 1 minute.
Stir in sour cream; heat until hot (do not boil). Serve over noodles.
Компоненты
1 1/2
фунты жалуются стейк филея, 1/2 толстый дюйм
8
унции новые грибы, нарезанные (2 1/2 чашки)
2
средний лук, тонко нарезанный
1
гвоздика чеснока, точно расколотая
1/4
масло чашки или маргарин
1 1/2
чашки Progresso ™ жалуются приправленный бульон (от картона на 32 унции)
1/2
соль чайной ложки
1
чайная ложка соус Вустершира
1/4
Медаль Золота чашки ™ универсальная мука
1 1/2
чашки кислые сливки
3
чашки горячая приготовленная лапша яйца
Направления
1 Сокращение жалуется поперек зерна в приблизительно 1 1/2x1/2-inch полосы.
2 гриба Повара, лук и чеснок в масле в 10-дюймовой неглубокой сковороде по средней высокой температуре, размешивая иногда, до лука нежны; удалите из неглубокой сковороды.
3 Повара жалуются в той же самой неглубокой сковороде до коричневого цвета. Движение в 1 чашке бульона, соли и соуса Вустершира. Высокая температура к кипению; уменьшите высокую температуру. Покрытие и кипит 15 минут.
- Движение, остающееся 1/2 бульон чашки в муку; движение в смесь говядины. Добавьте луковую смесь; нагрейтесь к кипению, размешивая постоянно. Кипение и движение 1 минута. Движение в кислых сливках; высокая температура до горячий (не кипят). Служите по лапше.
0 comments:
Post a Comment