Thursday 14 August 2014

RECIPE OF beef stroganoff IN ENGLISH | RUSSIAN - HOW TO COOK beef stroganoff IN ENGLISH | RUSSIAN

Ingredients

1 1/2
pounds beef sirloin steak, 1/2 inch thick

8
ounces fresh mushrooms, sliced (2 1/2 cups)

2
medium onions, thinly sliced

1
garlic clove, finely chopped

1/4
cup butter or margarine

1 1/2
cups Progresso™ beef flavored broth (from 32-ounce carton)

1/2
teaspoon salt

1
teaspoon Worcestershire sauce

1/4
cup Gold Medal™ all-purpose flour

1 1/2
cups sour cream

3
cups hot cooked egg noodles 

Directions

  • 1 Cut beef across grain into about 1 1/2x1/2-inch strips.
  • 2 Cook mushrooms, onions and garlic in butter in 10-inch skillet over medium heat, stirring occasionally, until onions are tender; remove from skillet.
  • 3 Cook beef in same skillet until brown. Stir in 1 cup of the broth, the salt and Worcestershire sauce. Heat to boiling; reduce heat. Cover and simmer 15 minutes.
  • 4 Stir remaining 1/2 cup broth into flour; stir into beef mixture. Add onion mixture; heat to boiling, stirring constantly. Boil and stir 1 minute. Stir in sour cream; heat until hot (do not boil). Serve over noodles. 
  • Компоненты


    1 1/2
        фунты жалуются стейк филея, 1/2 толстый дюйм

    8
        унции новые грибы, нарезанные (2 1/2 чашки)

    2
        средний лук, тонко нарезанный

    1
        гвоздика чеснока, точно расколотая

    1/4
        масло чашки или маргарин

    1 1/2
        чашки Progresso ™ жалуются приправленный бульон (от картона на 32 унции)

    1/2
        соль чайной ложки

    1
        чайная ложка соус Вустершира

    1/4
        Медаль Золота чашки ™ универсальная мука

    1 1/2
        чашки кислые сливки

    3
        чашки горячая приготовленная лапша яйца 
  • Направления


        1 Сокращение жалуется поперек зерна в приблизительно 1 1/2x1/2-inch полосы.
        2 гриба Повара, лук и чеснок в масле в 10-дюймовой неглубокой сковороде по средней высокой температуре, размешивая иногда, до лука нежны; удалите из неглубокой сковороды.
        3 Повара жалуются в той же самой неглубокой сковороде до коричневого цвета. Движение в 1 чашке бульона, соли и соуса Вустершира. Высокая температура к кипению; уменьшите высокую температуру. Покрытие и кипит 15 минут. 
  • Движение, остающееся 1/2 бульон чашки в муку; движение в смесь говядины. Добавьте луковую смесь; нагрейтесь к кипению, размешивая постоянно. Кипение и движение 1 минута. Движение в кислых сливках; высокая температура до горячий (не кипят). Служите по лапше. 
 

0 comments:

Post a Comment