Friday, 19 September 2014

RECIPE OF Bagna cauda IN ENGLISH | ITALIAN - HOW TO MAKE Bagna cauda IN ENGLISH | ITALIAN

Ingredients


  • 125ml/4fl oz extra virgin olive oil
  • 4-5 cloves of garlic, peeled and crushed
  • 12 anchovies preserved in olive oil, drained and chopped
  • 120g/4oz unsalted butter, cut into cubes
To serve

  • Selection of raw vegetables such as fennel, cauliflower, endive, celery, peppers and courgettes, cut into bite-sized pieces

Preparation method

  1. Put the olive oil in a pan with the garlic and anchovies and stir over a low heat for a few minutes.
  2. Whisk in 90g of the butter, and as soon as it has melted, remove from the heat and whisk a few more times so that everything is creamy and amalgamated.
  3. Taste, and if you feel you want this dipping sauce, which is meant to be pungent but not acrid, a little more mellow, then whisk in two more tablespoons of butter.
  4. Pour into a fondue dish over a flame or just serve in a very warm bowl.
  5. Serve with the vegetable crudités for dipping.

        Ingredienti


       
        Olio 125ml / 4 once fluide extra vergine di oliva

       
        4-5 spicchi d'aglio, sbucciato e schiacciato

       
        12 acciughe conservate in olio d'oliva, scolati e tritati

       
120g / 4 once di burro non salato, tagliato a cubetti


        Per servire

        Selezione di verdure crude, come finocchi, cavolfiori, indivia, sedano, peperoni e zucchine, tagliate a bocconcini

    Metodo di preparazione


   
    Mettere l'olio in una padella con l'aglio e le acciughe e mescolare a fuoco basso per qualche minuto.

    Sbattere in 90g di burro, e non appena si sarà sciolto, togliere dal fuoco e mantecare un paio di volte in modo che tutto ciò che è cremoso e amalgamato.



Gusto, e se ti senti volete questa salsa di immersione, che è destinato ad essere pungente, ma non acre, un po 'più morbido, poi frullare in più due cucchiai di burro.


Versare in un piatto di fonduta sopra una fiamma o semplicemente servire in una ciotola molto caldo.

Servire con le crudità di verdure per immersione.

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