Sunday 21 September 2014

RECIPE OF Rassolnik IN ENGLISH | RUSSIAN - HOW TO COOK Rassolnik IN ENGLISH | RUSSIAN

Ingredients

7 quarts
water
2
chicken leg quarters
1
onion (medium, finely chopped)
1
carrot (medium,finely chopped or grated)
4
potatoes (medium,peeled, cut into 1/2-inch cubes)
1
tomato (medium,peeled, finely chopped or grated)
5
pickles (medium, finely chopped or grated)
2⁄3 cups
pickle juice
3⁄4 cups
barley ((or rice))
1 tablespoon
olive oil
 
salt (to taste)
 
pepper (to taste)
1 tablespoon
sour cream (+ for topping, about 1 tablespoon per serving)

Instructions

1. Bring 5 quarts of water and chicken to boil in a large pot. Remove all scum. Reduce heat, cover and let simmer for about 50 minutes (until meat is tender)
2. Remove meat and set aside to cool slightly. Then cut it from bone and into bite-size pieces. Return to pot.
3. Prepare the vegetables. Place the potatoes and barley in pot.
4. Heat 1 tablespoon of olive oil in a separate skillet over medium heat. Saute onions and carrots in it for about 3 minutes, then add pickles and tomato. Stir in 1 tablespoon sour cream. Saute for another 3 minutes.
5. Place the mixture in broth, add the pickle juice, bring the soup to boil. Season with salt and pepper to taste. Reduce heat and simmer for about 10 minutes, until the barley is soft and the potatoes are ready.
6. Serve in 5-10 minutes, topped with sour cream.

Ингредиенты

7 кварт
вода
2
куриных окорочков
1
лук (средний, мелко нарезанный)
1
морковь (среднего, мелко нарезанный или тертый)
4
картофель (средний, очищенные, нарезать 1/2-дюймовые кубы)
1
помидор (средний, очищенные, мелко нарезанный или тертый)
5
соленья (средний, мелко нарезанные или тертые)
2/3 чашки
рассол сок
3/4 чашки
ячмень ((или рис))
1 столовая ложка

оливковое масло


соль (по вкусу)

перец (по вкусу)
1 столовая ложка
сметана (для начинки, около 1 столовой ложки на порцию)

Инструкции

1 Принесите 5 литра воды и курицы отварить в большой горшок. Удалите всю пену. Уменьшить огонь, накрыть крышкой и пусть кипятить на медленном огне около 50 минут (пока мясо не станет мягким)
2 Удалите мясо и отложите, чтобы охладиться немного. Затем вырежьте его из кости и в крохотные кусочки. Вернуться в кастрюлю.
3 Подготовьте овощи. Поместите картофель и ячмень в горшке.
4 Нагрейте 1 столовую ложку оливкового масла в отдельную сковороде на среднем огне. Соте лук и морковь в нем в течение 3 минут, затем добавить соленые огурцы и помидоры. Движение в 1 столовой ложкой сметаны. Соте еще 3 минуты.
5 Поместите смесь в бульон, добавить маринад сок, довести суп до кипения. Приправить солью и перцем по вкусу. Уменьшить огонь и варить около 10 минут, пока ячмень не станет мягким и картофель готовы.
6 Подавать в 5-10 минут, увенчанный сметаной.

0 comments:

Post a Comment