Tuesday 22 July 2014

RECIPE OF Spaghetti with tomato sauce IN ENGLISH AND ITALIAN - HOW TO COOK Spaghetti with tomato sauce IN ENGLISH AND ITALIAN




Ingredients

  • 2 tablespoons plus 1/4 teaspoon salt
  • 1 1/2 pounds baby pear tomatoes (or cherry or vine-ripened tomatoes), or one 28-ounce can Italian plum tomatoes
  • 8 ounces thin, best-quality spaghetti
  • 4 tablespoons extra-virgin olive oil
  • 4 cloves garlic, cut into 1/8-inch-thick pieces
  • 1/4 teaspoon crushed red-pepper flakes
  • 1/4 cup fresh basil or parsley leaves, loosely packed and torn
  • Parmigiano-Reggiano cheese, optional
  • Directions

    1. Step 1

      In a tall stockpot, bring 3 quarts of water and 2 tablespoons salt to a boil.
    2. Step 2

      If using pear tomatoes, wash and stem. If using vine-ripened tomatoes, score bottoms with a small X; blanch 5 seconds in boiling water. Plunge tomatoes into an ice-water bath, then remove the skins. Using a chef's knife, cut flesh from cores, and cut into 1/4-inch-thick strips; place in a sieve set over a bowl. Press the cores of tomatoes through sieve; discard seeds. If using canned tomatoes, strain, and pass through a food mill.
    3. Step 3

      Drop spaghetti into boiling water; stir. Cook until al dente, about 11 minutes, according to package instructions.
    4. Step 4

      Place a 12-inch saute pan over medium heat; add oil. Add garlic to pan. Cook, stirring occasionally, until garlic is lightly golden, about 30 seconds. Add red-pepper flakes and remaining 1/4 teaspoon salt. Cook until garlic is medium golden, about 1 minute.
    5. Step 5

      Increase heat to high. Tilting pan at an angle, add tomatoes. Cook, swirling pan occasionally, until tomatoes begin to break down, pear tomatoes begin to burst, or canned tomatoes begin to thicken, 5 to 6 minutes. If using pear tomatoes, mash a few with a spoon. If pear tomatoes start to get too dry, add a little water from the stockpot.
    6. Step 6

      Drain pasta in a colander, reserving 1 cup liquid in case sauce gets too dry. Add pasta to sauce in saute pan; cook until sauce begins to cling to pasta, 3 to 4 minutes. Stir in basil; cook 30 seconds more. Divide among bowls, and sprinkle with cheese, if desired.
     

        Ingredienti


            2 cucchiai e 1/4 di cucchiaino di sale
            1 pomodoro 1/2 libbre di bambino pera (o ciliegio o stagionato vite pomodori), o uno 28 once può pelati italiani
            8 once sottili spaghetti migliore qualità
            4 cucchiai di olio extravergine di oliva
            4 spicchi d'aglio, tagliato a pezzi 1/8-inch-thick
            1/4 cucchiaino schiacciato fiocchi rossi pepe
            Basilico o prezzemolo fresco foglie 1/4 tazza, non compattate e strappati
        Parmigiano-Reggiano, optional

  •     Indicazioni

     Fase 1


  •     In una pentola alta, portare 3 litri d'acqua e 2 cucchiai di sale ad ebollizione.

  • Fase 2


    Se si utilizza pomodori pera, lavare e staminali. Se si utilizza viti maturate al pomodoro, segnare fondi con una piccola X; sbollentare 5 secondi in acqua bollente. Immergetevi i pomodori in un bagno di acqua e ghiaccio, quindi rimuovere le pelli. Utilizzando un coltello da chef, tagliare la carne dal core, e tagliare a listarelle 1/4-inch-thick; mettere in un setaccio set sopra una ciotola. Premere i nuclei di pomodori attraverso setaccio; eliminare i semi. Se si utilizza pomodori in scatola, ceppo, e passano attraverso un passaverdura.

    Fase 3


    Goccia gli spaghetti in acqua bollente; mescolate. Cuocere al dente, circa 11 minuti, secondo le istruzioni sulla confezione.

    Fase 4


    Mettere una padella soffriggere da 12 pollici a fuoco medio; aggiungere l'olio. Aggiungere l'aglio per fare una panoramica. Cuocere, mescolando di tanto in tanto, fino a quando l'aglio è leggermente dorato, circa 30 secondi. Aggiungi fiocchi rossi e pepe restante 1/4 di cucchiaino di sale. Cuocere fino a quando l'aglio è dorato medio, circa 1 minuto.


    Passo 5


    Alzare la fiamma alta. Inclinando padella in un angolo, aggiungere i pomodori. Cook, vorticoso padella di tanto in tanto, fino a quando i pomodori iniziano a rompersi, pomodori pera cominciano a scoppiare, o pomodori in scatola cominciano ad addensarsi, 5-6 minuti. Se si utilizza pomodori pera, schiacciare un paio con un cucchiaio. Se pomodori pera cominciano a diventare troppo asciutto, aggiungete un po 'd'acqua dalla pentola.

  • Passo 6


    Scolare la pasta in un colino, riservando 1 tazza di liquido nel caso in salsa diventa troppo asciutto. Aggiungere la pasta al sugo in padella soffriggere; cuocere finché la salsa comincia ad aggrapparsi alla pasta, 3 o 4 minuti. Mescolare in basilico; cuocere 30 secondi più. Dividere tra ciotole e cospargere con il formaggio, se lo si desidera.

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