Thursday 21 August 2014

RECIPE OF Berry Kissel IN ENGLISH | RUSSIAN - HOW TO COOK Berry Kissel IN ENGLISH | RUSSIAN

Ingredients:

1/2 cup sugar
3 tablespoons cornstarch
1/4 teaspoon salt
2 cups water
5 cups blackberries
4 cups raspberries
1/2 teaspoon fresh lemon juice, or to taste

Method:

Whisk in sugar, cornstarch, and salt until combined well. In a saucepan simmer water and 1/8 cup each type of berry 2 minutes. Drain mixture in a sieve set over a bowl, reserving liquid. Transfer cooked berries to a large bowl and stir in remaining fresh berries. Gradually whisk reserved hot liquid into sugar mixture until smooth. Transfer mixture to pan. Bring mixture to a boil, whisking, and simmer, whisking, 3 minutes. Immediately pour mixture through sieve into berries and stir until combined well. Stir in lemon juice. Chill kissel, covered, at least 2 hours, or until cold.

Ингредиенты

1/2 стакана сахара
3 столовые ложки кукурузного крахмала
1/4 чайной ложки соли
2 чашки воды
5 чашек ежевика
4 чашки малины
1/2 чайной ложки свежего лимонного сока, или по вкусу

Метод

Взбейте в сахар, кукурузный крахмал и соль пока не смешано хорошо. В кастрюле тушить водой и 1/8 чашки каждого типа ягодных 2 минуты. Дренажный смесь в сито установить над миску, резервируя жидкость. Трансфер приготовленные ягоды в большую миску и перемешать в остальные свежие ягоды. Постепенно взбейте защищены горячую жидкость в смеси сахара до получения однородной массы. Передача смесь для панорамирования. Принесите смесь до кипения, взбивая, и тушить, взбивая, 3 минуты.Немедленно полейте смесь через сито в ягод и перемешать до совмещено хорошо. Движение в лимонном соке. Холод кисель, покрытые, по крайней мере, 2 часа, или пока холодно.

0 comments:

Post a Comment