Thursday, 21 August 2014

RECIPE OF Pomegranate kasha IN ENGLISH | RUSSIAN - HOW TO COOK Pomegranate kasha IN ENGLISH | RUSSIAN


Ingredients

  • 250 g (8.8oz) Bulgar wheat
  • 150 ml (5.3fl oz) Chicken stock
  • 300 ml (10.6fl oz) Pomegranate juice
  • 30 g (1.1oz) Unsalted butter
  • 1 pinch Salt & pepper
  • 0.5 tsp Caster sugar
  • 40 g (1.4oz) Fresh pomegranate arils
  • DIRECTIONS

  • Pre heat oven to 180°c. In a dry pan over a mod heat toast the wheat for a few mins. Keep shaking pan allowing wheat to colour a little but not burn.
  • Heat pomegranate and stock in a separate pan. Add the stock, season with a little salt and pepper, dot with 20 grams of the butter. Cover with a lid and put in oven and cook for about 20mins (till the liquid is all absorbed).
  • Remove pan from oven, leave to stand covered for 5 mins. Remove lid and using a fork, mix through the remaining butter and the fresh arils - check the seasoning - serve

        Ингредиенты


            250 г (8.8oz) Булгар пшеницы
            150 мл (5.3fl унций) Куриный бульон
            300 мл (10.6fl унций) Гранатовый сок
            30 г (1.1oz) Сливочное масло
            1 щепотка соль перец
            0,5 ч.л. сахарной пудры
       
    40 г (1.4oz) Свежий гранатовый arils

        НАПРАВЛЕНИЯ


        Предварительно Разогрейте духовку до 180 ° C. В сухой сковороде в течение мод тепла тост пшеницы в течение нескольких минут.     Держите встряхивая кастрюлю, позволяющий пшеницу, чтобы цвет немного, но не гореть.
        Тепло гранат и сток в отдельной кастрюле. Добавьте бульон, приправить небольшим количеством соли и перца, точка с 20 г сливочного масла. Накрыть крышкой и поставить в духовку и варить около 20 минут (до жидкость все впитывается).
  • Удалить кастрюлю из духовки, оставьте на крытой в течение 5 мин. Удалить крышку и, используя вилку, смешать в течение оставшегося сливочного масла и свежих arils - проверить приправу - служить.


0 comments:

Post a Comment