Thursday, 21 August 2014

RECIPE OF Dressed Herring IN ENGLISH | RUSSIAN - HOW TO COOK Dressed Herring IN ENGLISH | RUSSIAN

Ingredients:

2 ea thick salted herrings (matthias)
5 ea potatoes
4 ea carrots
4 ea beets
5 ea eggs
1 lb mayonnaise

Method:

Boil vegetables until they are ready ( you can boil vegetables in 1 pan). Boil eggs hard. Peel skin from herrings, cut them along the spine. Take all bones away. Cut herring meat into very little pieces and always check for bones. Take a large dish. Put herring meat evenly on the bottom. If you like onion, you can put little pieces of onion on the herring. Then spread mayonnaise evenly (thin layer).Grind potatoes and make the next layer of it. Spread mayonnaise. Use a fork to plane the layers. Then goes carrot (grind, put, spread). Then you do the same with 4 eggs and beets. Spread mayonnaise on the beets and grind 1 egg on it to make the dish beautiful. This salad must look like a cake. Put the dish in the fridge for an hour. Selyodka pod Shouboy is served as an appetizer.

Ингредиенты

2 шт толстые соленые сельди (Matthias)
5 EA картофель
4 EA морковь
4 EA свекла
5 EA яйца
1 фунт майонез

Метод

Отварите овощи, пока они не готовы (можно варить овощи в 1 кастрюле). Отварить яйца трудно. Пил кожи от селедки, разрежьте их вдоль позвоночника. Возьмите все кости далеко. Вырезать сельди мясо в очень маленькие кусочки и всегда проверять наличие костей. Возьмите большую тарелку. Положите сельди мясо равномерно на дне. Если вам нравится лук, вы можете положить маленькие кусочки лука на сельдь. Затем распределите майонез равномерно (тонкий слой) .Grind картофель и сделать следующий слой него.Распространение майонез. Используйте вилку, чтобы плоскости слоев. Тогда идет морковь (помол, говоря, распространяться). Тогда вы сделать то же самое с 4 яйца и свеклу. Спрэд майонез на свеклу и измельчить 1 яйцо на ней, чтобы сделать блюдо красивым. Этот салат должен выглядеть торт. Поставьте блюдо в холодильник на час. Selyodka стручок Shouboy подается как закуска.

0 comments:

Post a Comment