Thursday, 14 August 2014

RECIPE OF blini with caviar IN ENGLISH | RUSSIAN - HOW TO COOK blini with caviar IN ENGLISH | RUSSIAN

Ingredients

  • 2 1/4 teaspoons active dry yeast (one 1/4-ounce envelope)
  • 1/2 cup warm water (110 degrees)
  • 1 cup all-purpose flour
  • Coarse salt
  • 1/2 cup low-fat buttermilk
  • 1 tablespoon unsalted butter, melted, plus more for pan
  • 1/2 teaspoon sugar
  • 2 large eggs, separated
  • Garnish: Creme fraiche and salmon or trout roe
  • Directions

    1. Step 1

      Sprinkle yeast over water. Let stand until foamy, about 5 minutes. Stir together flour and 1/2 teaspoon plus a pinch of salt. Stir together buttermilk, butter, sugar, and egg yolks in a large bowl; whisk in yeast mixture, then flour mixture. Let stand, covered, in a warm place for 30 minutes.
    2. Step 2

      Beat egg whites until stiff peaks form; fold into batter. Let stand for 10 minutes.
    3. Step 3

      Heat a medium nonstick skillet over medium heat, and coat with a thin layer of butter. Add a scant tablespoon batter for each blin (about 6 or 7 per skillet), and cook, flipping after bubbles appear at edges and color turns golden, 1 1/2 to 2 minutes per side. Transfer to a parchment-lined tray, and let cool for 30 minutes. Garnish with creme fraiche and caviar.

      Компоненты


          2 1/4 чайных ложки активные сухие дрожжи (один 1/4-ounce конверт)
          Чашка 1/2 теплая вода (110 степеней)
          1 чашка универсальная мука
          Грубая соль
          Чашка 1/2 обезжиренная пахта
          1 столовая ложка несоленое масло, плавившее, плюс больше для кастрюли
          Сахар чайной ложки 1/2
          2 больших яйца, отделенные
          Гарнир: Сливки fraiche и лосось или форелевая косуля

      Направления


          Шаг 1

          Опрыскайте дрожжи по воде. Позвольте стенду до пенистый, приблизительно 5 минутам. Движение вместе мука и 1/2 чайная ложка плюс повышение соли. Движение вместе пахта, масло, сахар, и яичные желтки в большом шаре; метелка в смеси дрожжей, тогда смесь муки. Позвольте стенду, покрытому, в теплом месте для 30 минут.
          Шаг 2

          Бившие яичные белки до жесткой формы пиков; сгиб в разбивает. Позвольте поддерживают 10 минут.
          Шаг 3

          Нагрейте среднюю не допускающую пригорания неглубокую сковороду по средней высокой температуре, и пальто с тонким слоем масла. Добавьте, что скудная столовая ложка разбивает для каждого blin (приблизительно 6 или 7 в неглубокую сковороду), и повара, щелкая после того, как пузыри появляются на краях и красят повороты золотыми, 1 1/2 к 2 минутам в сторону. Перейдите к выровненному пергаментом подносу, и позвольте клево для 30 минут. Гарнир со сливками fraiche и икрой.
     

0 comments:

Post a Comment