Monday, 11 August 2014

RECIPE OF Chicken Parmesan IN ENGLISH | ITALIAN - HOW TO COOK Chicken Parmesan IN ENGLISH | ITALIAN

Ingredients

  • 3 tablespoons Dijon mustard
  • 1 teaspoon white-wine vinegar
  • 1/2 teaspoon salt
  • 1/2 teaspoon black pepper
  • 6 (5-oz) skinless boneless chicken breast halves
  • 1 1/2 English muffins (not sandwich-size)
  • 3/4 cup finely grated Parmigiano-Reggiano (1 1/2 oz)
  • 1 tablespoon unsalted butter, melted

Preparation

Preheat oven to 450°F and line a baking sheet with parchment.
Whisk together mustard, vinegar, salt, and 1/4 teaspoon pepper in a large bowl and add chicken breasts, tossing to coat well.
Pulse English muffins in a food processor until finely ground. Add cheese, butter, and remaining 1/4 teaspoon pepper and pulse until combined well. Transfer to a shallow soup plate or pie plate.
Dredge chicken, 1 piece at a time, in crumbs, coating completely and pressing gently to help crumbs adhere, then transfer to baking sheet. Bake in middle of oven until golden brown and cooked through, 15 to 20 minutes. 


    Ingredienti


        3 cucchiai di senape di Digione
        1 cucchiaino di aceto di vino bianco
        Di sale 1/2 cucchiaino da tè
        1/2 cucchiaino di pepe nero
        6 (5 once) senza pelle di pollo disossati metà del seno
        1 1/2 muffin inglesi (non a sandwich-size)
        3/4 tazza finemente grattugiato Parmigiano-Reggiano (1 1/2 oz)
    1 cucchiaio di burro non salato, fuso



Preparazione



Preriscaldate il forno a 450 ° C e la linea una teglia con pergamena.


Sbattere insieme senape, aceto, sale, e un quarto di cucchiaino di pepe in una grande ciotola e aggiungere i petti di pollo, gettando per ricoprire bene.

Pulse muffin inglesi in un robot da cucina fino a che macinato finemente. Aggiungere il formaggio, il burro, e restante quarto di cucchiaino di pepe e il polso fino al unito bene. Trasferire in un piatto fondo poco profondo o piastra torta
 Dredge pollo, 1 pezzo alla volta, in briciole, rivestimento completamente e premendo delicatamente per aiutare le briciole aderire, poi trasferimento a teglia da forno. Cuocere a metà del forno fino a doratura e cotte, 15 a 20 minuti.


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