Ingredients
- 1.3 gal. water
- 1.1 lbs. black rye bread
- 0.45 oz. yeast
- 3.5 oz. sugar
- 0.35 oz. mint
Preparation
1. Slice the bread and dry it in the oven. The rusks should be ruddy but not burnt.2. Put the rusks in the sausepan, pour the boiling water, cover the contents and draw for 2-3 hours.
3. Strain the infusion through clothing without pressing, add the yeast, mint and sugar.
4. When kvass starts to foam, filter it again, pour out in bottles, put 3-5 raisins into each bottle and cork them.
5. Leave kvass for 2-3 days until it is ready.
Ингредиенты
1.3 галлона. вода
1,1 фунта. черный ржаной хлеб
0,45 унции. дрожжи
3,5 унции. сахар
0,35 унции. мята
Подготовка
1 ломтик хлеба и высушить в духовке.
Сухарики должны быть румяным, но не сгорел.
2 Положите сухарики в sausepan, залить кипятком, накрыть содержимое и сделать в течение 2-3 часов.
3 Процедите настой через одежду, не нажимая, добавить дрожжи, мяту и сахар.
4 Когда квас начнет пениться, фильтровать его снова, вылить в бутылки, положить 3-5 изюминки в каждую бутылку и пробки им.
5 Оставить квас в течение 2-3 дней, пока он не будет готов.
0 comments:
Post a Comment