Friday, 29 August 2014

RECIPE OF Kulich IN ENGLISH | RUSSIAN - HOW TO MAKE Kulich IN ENGLISH | RUSSIAN

Ingredients

  • 5 cups flour
  • 1/2 cup sugar
  • 2 pkgs. dry yeast
  • 1 tsp. salt
  • 3/4 cup milk
  • 1/2 cup water
  • 1/3 cup butter
  • 2 eggs at room temp.
  • 1/2 cup citron
  • 3/4 cup chopped, toasted almonds

Preparation

1. In large bowl, blend 1 1/2 cups flour, sugar, undissolved yeast and salt. Heat milk, water and butter until warm (120º to 130ºF). Gradually add mixture to remaining dry ingredients. Beat 2 minutes at medium speed of electric mixer. Add eggs and beat at high speed 2 minutes. Stir in almonds, citron and enough flour, as needed, to make a soft dough.
2. Turn dough onto lightly floured surface; knead until smooth and elastic, about 6 to 8 minutes. Place dough in large, greased bowl, turning dough to grease top. Cover; let rise in warm, place until doubled in size, about 1 hour.
3. Punch dough down. Divide dough into 3 equal pieces. Shape each into ball; place in 3 greased 16-ounce coffee cans. Or, divide dough into 6 pieces, shape into balls and place in 6 greased 11-ounce soup cans. Cover; let rise until doubled in size, about 45 minutes (small cans) or 1 hour (large cans).
4. Preheat oven to 350ºF; bake small loaves for 30 minutes and 35 minutes for large loaves. Remove loaves from cans and place on their sides on wire racks to cool. Top with Almond Frosting.
5. Almond Frosting:

  • 2 cups confectioners' sugar
  • 2 to 3 tablespoons milk
  • 1/2 teaspoon almond extract

        Ингредиенты


            5 стакана муки
            1/2 стакана сахара
        2 пакета по.     сухих дрожжей
        1 чайная ложка.     соль
            3/4 стакана молока
            1/2 стакана воды
            1/3 чашки сливочного масла
            2 яйца при комнатной температуре.
            1/2 чашки цитрон
        3/4 чашки мелко нарезанного, поджаренный миндаль
     

    Подготовка


    1 В большой миске смешайте 1 1/2 стакана муки, сахара, нерастворенным дрожжей и соли. Нагрейте молоко, вода и масло до теплой (120 ° в 130ºF). Постепенно добавить смесь на оставшиеся сухие ингредиенты. Взбейте 2 минут при средней скорости миксером. Добавить яйца и бить на высокой скорости 2 минуты. Движение в миндале, цитрон и достаточно муки, по мере необходимости, чтобы сделать мягкое тесто.
2 Включите тесто на слегка посыпанной мукой поверхности; месите до гладкой и эластичной, примерно от 6 до 8 минут. Поместите тесто в большой, смазанную миску, поворачивая тесто смазать сверху. Обложка; пусть поднимется в теплой, места пока не удвоено в размере, около 1 часа.
3 Удар тесто вниз. Тесто разделить на 3 равные части. Форма друг в мяч; место в 3 смазал 16 унций банки кофе. Или, разделить тесто на 6 частей, сформировать в шарики и место в 6 смазанных 11 унций банок супа. Обложка; дайте подняться, пока не удвоено в размере, около 45 минут (небольшие банки) или 1 час (крупные банки).
4 Разогреть духовку до 350ºF; испечь маленькие буханки в течение 30 минут и 35 минут для больших хлебов. Удалить хлебов от банок и разместить на своих сторон на решетках, чтобы охладиться.
Топ с Almond глазурью.


    5 Миндаль Глазурь

        Сахара 2 стакана кондитеров
        2 к 3 столовые ложки молока
    1/2 чайной ложки миндального экстракта

0 comments:

Post a Comment