Saturday 6 September 2014

RECIPE OF Okroshka IN ENGLISH | RUSSIAN - HOW TO MAKE Okroshka IN ENGLISH | RUSSIAN

Ingredients:

  • 2 potatoes
  • Half of english cucumber of medium size (or 2-3 baby cucumbers)
  • 0.5lb of bologna (can be replaced with the same amount of boiled vial or beef)
  • 4 eggs
  • 1 small bunch of radish
  • 15 oz of canned sweet peas
  • 1 bunch of fresh dill
  • 1 small bunch of green onions
  • 5 tbsps of sour cream
  • 2 tbsps of dijon mustard
  • 1.5-2 quarts of kvass (russian bread drink), you may replace it with kefir diluted with cold boiled water or mineral water
  • Salt, ground black pepper

DIRECTIONS

Prepare ingredients: boil potatoes for salad in advance, prepare hard boiled eggs, drain liquid from peas:

Skin potatoes and dice them, put to the big cooking pot:

Dice bologna (you can replace bologna with boiled vial or beef or even ham if you like), add diced meat to the pot:
Add drained sweet peas to the pot:

Dice cucumber and add it to the cooking pot, if cucumber is ripe you can remove seeds and skin it: 

Dice hard boiled eggs:

Cut radish of tails, rinse them with cold water and slice, put to the cooking pot:

Add chopped fresh dill and green onion:

Add salt and black pepper, put 2 tbsps of mustard (I usually put Dijon one) and about 5 tbsps of sour cream (or more if you like), someone also add mayonnaise at this step (or even replace sour cream with it):

Mix everything:

Add about 4 cups of bread kvass (filter it if is needed) and let Okroshka to settle before serving:

Add more kvass to Okroshka right before serving (you may vary amount of kvass to your taste). Serve Okroshka cooled:

    Ингредиенты


        2 картофелины
        Половина английского огурца среднего размера (или 2-3 ребенка огурцы)
        0.5lb из Болоньи (можно заменить таким же количеством кипяченой флакона или говядины)
        4 яйца
        1 небольшой пучок редиса
        15 унций консервированных душистого горошка
        1 пучок свежего укропа
    1 небольшой пучок зеленого лука
5 Tbsps сметаны
2 Tbsps из горчицей Дижон
1,5-2 литра кваса (русский хлеб напиток), вы можете заменить его кефиром, разбавленным холодной кипяченой воды или минеральной воды
Соль, перец черный молотый

НАПРАВЛЕНИЯ

Подготовить ингредиенты кипятить картофель для салата заранее, подготовить яйца вкрутую, слейте жидкость из картофеля горох кожи и кости их, поставить на большой кастрюле Dice Болонья (можно заменить колбасу с отварным флакона или говядины или даже ветчина, если вам нравится), добавить нарезанную кубиками мясо в кастрюлю
Добавить осушенные душистый горошек в банке Dice огурца и добавить его в кастрюлю, если огурец созрел вы можете удалить семена и кожу его
Окрошка Рецепт Шаг 5
Нарезать яйца вкрутую
Вырезать редис хвостов, промойте их холодной водой и нарезать, положить в кастрюлю добавить нарезанную свежую зелень укропа и зеленый лук добавить соль и черный перец, положить 2 ст.л. горчицы (Я обычно ставлю Дижон один) и около 5 Tbsps сметаны (или больше, если вам нравится), кто также добавить майонез на этом этапе (или даже заменить сметану с ним)
Смешайте все Добавить около 4 чашек хлебного кваса (фильтровать его, если необходимо), и пусть Окрошка урегулировать перед подачей на стол
Окрошка Рецепт Шаг 11
Добавить еще квас в Окрошка прямо перед подачей на стол (вы можете варьировать количество кваса на свой вкус). Подавать Окрошка охлаждением
 

0 comments:

Post a Comment