Ingredients:
4 c buttermilk or kefir20 tbsp flour
3 tbsp sugar
3 ea eggs
2 tsp baking soda
1 tsp salt
Method:
Today, I want to develop the topic of Bliny
(pancakes) There is another kind of pancakes in Russia, called Oladyi.
They are little and very thick. You can put 5-6 Oladyi on the pan. The
base of batter for oladyi can be buttermilk or sour milk or kefir. Mix
eggs with buttermilk (kefir or sour milk). Add soda, sugar, salt and
flour and mix thoroughly. The batter must be dense but liquid, if it is
not, add more flour. Drain the batter so that there are no flour lumps
in it. Pour a little vegetable oil into a pan. Heat the pan. Pour 5-6
little rounds of batter on the pan. Cook until light brown, about 2
minutes on each side. Servings: 5-6.
Ингредиенты
4 с пахта или кефир
20 ст муки
3 столовые ложки сахара
3 EA яйца
2 чайные ложки соды выпечки
1 чайная ложка соли
20 ст муки
3 столовые ложки сахара
3 EA яйца
2 чайные ложки соды выпечки
1 чайная ложка соли
Метод
Сегодня я хочу развивать тему блины (блины) Существует еще один вид блинов в России, называется Oladyi. Они мало и очень толстый. Вы можете поместить 5-6 Oladyi на сковороде. Основание тесто для oladyi может быть пахта или кислое молоко или кефир. Смешайте яйца с пахты (кефира или кислого молока). Добавить соду, сахар, соль и муку и тщательно перемешать.Тесто должно быть густым, но жидкость, если это не так, добавьте еще муки. Слейте тесто так, чтобы нет мучные комочки в нем. Налейте немного растительного масла в сковороде. Разогреть сковороду. Налейте 5-6 маленькие раундов тесто на сковороду. варить до светло-коричневого, около 2 минут с каждой стороны. Количество порций 5-6.
0 comments:
Post a Comment