Saturday, 6 September 2014

RECIPE OF Olivier salad IN ENGLISH | RUSSIAN - HOW TO MAKE Olivier salad IN ENGLISH | RUSSIAN

Ingredients:

  • 1lb of bologna
  • 1 can (15 oz) of sweet peas
  • 3 middle size potatoes
  • 4-5 middle size carrots
  • 5-6 eggs
  • 1 bunch of green onions
  • 1 bunch of fresh dill
  • 5-6 middle size cucumbers (pickled with salt not with vinegar, that is important)
  • Ground black pepper
  • Salt by taste
  • Mayonnaise by taste

DIRECTIONS

Boil carrots and potatoes in advance and make sure they cool till room temperature when you start making the salad. Prepare hard boiled eggs in advance, let them to cool down to room temperature as well. Wash green onions and dill.

Skin boiled potatoes and dice them into small cubes like it is shown on the photo below:

Skin boiled carrots and dice them into the cubes of the same size you diced potatoes into:

Put diced carrots and potatoes into big bowl:

Open can with peas and remove liquid, add to the bowl: 

Peel eggs and dice them into the same size pieces as carrots and potatoes. Add the to the bowl:

Dice bologna, add to the bowl:


Dice pickled cucumbers. It is important to take cucumbers pickled with salt not with vinegar:

Chop green onions and dill, add to the bowl:

Mix everything, season with ground black pepper and add salt if you feel it is needed. Add mayonnaise and mix everything again. Put salad to the bowl you want to serve it in. Your Russian Salad Olivier is ready to be served!


    Ингредиенты

        1lb из Болоньи
        1 банка (15 унций) душистого горошка
        3 картофелины среднего размера
        4-5 средних моркови размер
        5-6 яйца
        1 пучок зеленого лука
        1 пучок свежего укропа
        5-6 средних размера огурцы (маринованные с солью не с уксусом, что важно)
        Перец черный молотый
        Соль по вкусу
    Майонез по вкусу

НАПРАВЛЕНИЯ
Отварить морковь и картофель заранее и убедитесь, что они охлаждают до комнатной температуры, когда вы начинаете делать салат. Подготовить яйца вкрутую заранее, пусть им остыть до комнатной температуры, а также. Вымойте зеленый лук и укроп.
Кожа вареные картофель и нарезать кубиками их мелкими кубиками, как это показано на фото ниже
Кожа вареная морковь и кости их в кубики того же размера вы кубиками картофель в

Положите нарезанные кубиками морковь и картофель в большой миске
Открыть банку с горошком и удалить жидкость, добавить в миску Peel яйца и кости их в тех же кусочки размером как морковь и картофель. Добавить в миску
Dice Болонья, добавить в миску Dice маринованных огурцов. Важно принять огурцы маринованные с солью не с уксусом
Чоп зеленый лук и укроп, добавить в миску
Смешать все, заправить молотым черным перцем и посолить, если вы чувствуете, что это необходимо. Добавить майонез и все перемешать еще раз. Положите салат в миску вы хотите, чтобы служить ему. Ваша России Салат Оливье готов быть подан!

0 comments:

Post a Comment