Saturday, 13 September 2014

RECIPE OF Paskha IN ENGLISH | RUSSIAN - HOW TO MAKE Paskha IN ENGLISH | RUSSIAN

Ingredients

  • 300g ricotta cheese
  • 250g mascarpone
  • 100g caster sugar
  • 1 teaspoon vanilla extract
  • 75ml double cream
  • 50g toasted almonds, finely chopped
  • 50g good-quality chocolate, finely chopped
  • 125g glace fruits, finely chopped (such as apricots, cherries and peaches)

METHOD

  1. Step 1
    Line the pots with a double layer of muslin, allowing excess to hang over the sides.
  2. Step 2
    Place the ricotta, mascarpone, caster sugar and vanilla in a food processor and whiz until smooth. Transfer to a bowl.
  3. Step 3
    Lightly whip the cream, then fold into the cheese mixture with the almonds, chocolate and fruit. Spoon into the prepared pots and fold over the excess cloth. Cover with a saucer and place a weight on top. Refrigerate overnight.
  4. Step 4
    Remove saucer and weight from the paskha and unfold the cloth. Invert pots onto a serving plate, peel off the muslin and serve with the baked figs (see related recipe)

        Ингредиенты


            300г сыра рикотта
            250г маскарпоне
            100г сахарной пудры
            Ванильного экстракта 1 чайная ложка
            75ml сливок
            50г поджаренный миндаль, мелко нарезанный
            50g хорошего качества шоколада, мелко нарезанный
       
    125г Glace фрукты, мелко нарезанные (например, абрикосы, вишни и персиков)

      МЕТОД


    Шаг 1

    Линия горшки с двойным слоем марли, позволяя избыток повесить над сторонами.

    Шаг 2

    Поместите рикотта, маскарпоне, сахарную пудру и ваниль в кухонном комбайне и свист до получения однородной массы. Трансфер в миску.

    Шаг 3

    Слегка взбейте сливки, затем сложите в смесь сыра с миндалем, шоколадом и фруктами. Ложка в подготовленных горшки и раз за лишнюю ткань. Накрыть блюдцем и поставить вес на вершине. Охладите быстро.

    Шаг 4

    Удалить блюдце и вес от Пасхи и разворачиваться ткань. Обратить горшки на А блюдо, снимите марлю и подавать с печеных инжира (см связанную рецепт).

0 comments:

Post a Comment