Ingredients
- 300g ricotta cheese
- 250g mascarpone
- 100g caster sugar
- 1 teaspoon vanilla extract
- 75ml double cream
- 50g toasted almonds, finely chopped
- 50g good-quality chocolate, finely chopped
- 125g glace fruits, finely chopped (such as apricots, cherries and peaches)
METHOD
-
Step 1
Line the pots with a double layer of muslin, allowing excess to hang over the sides.
-
Step 2
Place the ricotta, mascarpone, caster sugar and vanilla in a food processor and whiz until smooth. Transfer to a bowl.
-
Step 3
Lightly whip the cream, then fold into the cheese mixture with the almonds, chocolate and fruit. Spoon into the prepared pots and fold over the excess cloth. Cover with a saucer and place a weight on top. Refrigerate overnight.
-
Step 4
Remove saucer and weight from the paskha and unfold the cloth. Invert pots onto a serving plate, peel off the muslin and serve with the baked figs (see related recipe)
Ингредиенты
300г сыра рикотта
250г маскарпоне
100г сахарной пудры
Ванильного экстракта 1 чайная ложка
75ml сливок
50г поджаренный миндаль, мелко нарезанный
50g хорошего качества шоколада, мелко нарезанный
125г Glace фрукты, мелко нарезанные (например, абрикосы, вишни и персиков)МЕТОД
Шаг 1
Линия горшки с двойным слоем марли, позволяя избыток повесить над сторонами.
Шаг 2
Поместите рикотта, маскарпоне, сахарную пудру и ваниль в кухонном комбайне и свист до получения однородной массы. Трансфер в миску.
Шаг 3
Слегка взбейте сливки, затем сложите в смесь сыра с миндалем, шоколадом и фруктами. Ложка в подготовленных горшки и раз за лишнюю ткань. Накрыть блюдцем и поставить вес на вершине. Охладите быстро.
Шаг 4
Удалить блюдце и вес от Пасхи и разворачиваться ткань. Обратить горшки на А блюдо, снимите марлю и подавать с печеных инжира (см связанную рецепт).
0 comments:
Post a Comment