Saturday 13 September 2014

RECIPE OF Pelmeni IN ENGLISH | RUSSIAN - HOW TO MAKE Pelmeni IN ENGLISH | RUSSIAN

Ingredients

Directions

  1. To make the dough, combine the flour, eggs, water and 1/2 tsp. salt. Knead mixture. Let rest for 30 minutes.
  2. Mix the ground beef, ground pork, onions, 1 tsp. salt, pepper and garlic together.
  3. Cut the dough into three equally sized pieces and roll each one into a cylinder the diameter of a finger. Cut each cylinder into pieces the size of a walnut, then roll each piece into a very thin flat cake with a diameter of about 2 inches.
  4. Put some of the ground meat mixture in the center of each flat cake (quite a lot, but not so much that you can't then seal up the dough). Then fold the dough in half and join up the edges to seal them. Pinch the corners together: you should now have a ravioli-shaped "flying saucer."
  5. Boil the pelmeni in salted water for seven minutes, or until they float to the surface.
  6. Serve in soup bowls. I like to offer three dipping sauces: sour cream, creamy horseradish, and white wine vinegar. YUMMMMM!

    Ингредиенты


        1 1/2 стакана муки
        2 яйца
        1/2 стакана воды
    1/2 чайной ложки.     соль
        1/2 фунта говяжьего фарша
        1/2 фунта свиной фарш
        2 средние луковицы, мелко нарезанный
    1 чайная ложка.     соль
    1/2 чайной ложки.     черный перец
    чеснок по вкусу

    Схема проезда


    Чтобы сделать тесто, смешайте муку, яйца, воды и 1/2 чайной ложки. соль. Замесить смесь.     Давайте отдыхать в течение 30 минут.
    Смешать фарш, молотую свинину, лук, 1 ч.л..     соль, перец и чеснок вместе.
    Разрежьте тесто на три равные по размеру кусочки и свернуть каждый в цилиндре диаметр пальца. Разрежьте каждый цилиндр на куски размером с грецкий орех, затем свернуть каждую часть в очень тонкой лепешки диаметром около 2 дюймов.

 Положите некоторые из рубленого мяса смеси в центре каждой лепешки (довольно много, но не настолько, чтобы вы не можете, то запечатать тесто). После этого сложите тесто пополам и присоединиться края, чтобы запечатать их. Pinch углы вместе теперь вы должны иметь равиоли в форме 'летающей тарелки ».
Отварить пельмени в подсоленной воде в течение семи минут, или пока они всплывают на поверхность.
Подавать в суповых мисках. Я бы предложить три соусы сметану, сливочное хрен, и белого винного уксуса. Yummmmm!

0 comments:

Post a Comment