Ingredients
- 1 ea Yeast dough
- 1 ea Filling recipe
- 1 ea Egg yolk
- 1 ts Oil
- 1 ts Water
- 3 tb Butter
Preparation
1. Divide dough into 2 equal portions. Roll each out flat to 1/8" and cut to fit your around the outside of your baking pan so that the bottom and sides are covered with a 1/2" overhang on all sides.2. Fill each piroghi with filling of your choice, cut a piece of dough to cover top with a 1/2" overhang all-around. Pinch the 2 pieces of dough together all-around and trim excess if needed. Cover the piroghi, and allow to sit in a warm (NOT hot) place for 30-mins.
3. Pre-heat oven to 375-deg. F.
4. Beat the egg yolks, oil and water together and use to brush the tops of the piroghi. Using a fork punch 8-10 holes in the tops of the piroghi (usually done in a pattern).
5. Bake on baking racks at a mid-level for 30-35 mins. or until dark golden brown. Remove, Brush with meleted butter, allow to cool for 10-12-mins. and serve!
Fillings for Pirogi
Pirogi can be stuffed with one of the following fillings:- Kasha Filling
- Mushroom/Onion Filling
- Sauerkraut Filling
- Cheese Filling
- Beef/Pork Filling
- Mixed Fruit Filling
- Cherry Filling
Ингредиенты
1 шт дрожжевого теста
1 шт Заполнение рецепт
1 шт Яичный желток
1 чайная нефть
1 чайная воды
3 TB масло
Подготовка
1 Тесто разделить на 2 равные части.
Раскатайте каждый из квартиры, чтобы 1/8 'и сократить, чтобы соответствовать Вашим вокруг внешней вашего для пирога так, чтобы дно и стенки покрыты 1/2' навеса со всех сторон.
2 Заполните каждый piroghi с начинкой, отрезать кусок теста, чтобы покрыть верх с 'навеса 1/2 многоборье. Pinch 2 части теста вместе многоборье и обрезать избыток при необходимости. Покройте piroghi, и позволяют сидеть в теплом (не горячей) место для 30-минут. - 3 Разогреть духовку до 375-град.
Ф.
4 Удар яичные желтки, масло и воду вместе и использовать, чтобы почистить верхние части piroghi.
Используя вилку пробить 8-10 отверстия в вершинах piroghi (обычно делается в шаблоне).
5 Выпекать на выпечке стеллажи на среднем уровне в течение 30-35 минут. или до темно-золотистого цвета. Удалить, Щетка с meleted маслом, дать остыть в течение 10-12 минут-. и служить!Начинки для Пироги
Пироги можно заполнить с одной из следующих начинок
Каша Заполнение
Гриб / Лук Заполнение
Квашеная капуста Заполнение
Сыр Заполнение
Говядина / Свинина Заполнение
Смешанная фруктовой начинкой
Вишневой начинкой
0 comments:
Post a Comment