Saturday 13 September 2014

RECIPE OF Pirog IN ENGLISH | RUSSIAN - HOW TO MAKE Pirog IN ENGLISH | RUSSIAN

Ingredients

  • 1 ea Yeast dough
  • 1 ea Filling recipe
  • 1 ea Egg yolk
  • 1 ts Oil
  • 1 ts Water
  • 3 tb Butter

Preparation

1. Divide dough into 2 equal portions. Roll each out flat to 1/8" and cut to fit your around the outside of your baking pan so that the bottom and sides are covered with a 1/2" overhang on all sides.
2. Fill each piroghi with filling of your choice, cut a piece of dough to cover top with a 1/2" overhang all-around. Pinch the 2 pieces of dough together all-around and trim excess if needed. Cover the piroghi, and allow to sit in a warm (NOT hot) place for 30-mins.
3. Pre-heat oven to 375-deg. F.
4. Beat the egg yolks, oil and water together and use to brush the tops of the piroghi. Using a fork punch 8-10 holes in the tops of the piroghi (usually done in a pattern).
5. Bake on baking racks at a mid-level for 30-35 mins. or until dark golden brown. Remove, Brush with meleted butter, allow to cool for 10-12-mins. and serve!

Fillings for Pirogi

Pirogi can be stuffed with one of the following fillings:

  • Kasha Filling
  • Mushroom/Onion Filling
  • Sauerkraut Filling
  • Cheese Filling
  • Beef/Pork Filling
  • Mixed Fruit Filling
  • Cherry Filling

        Ингредиенты


            1 шт дрожжевого теста
            1 шт Заполнение рецепт
            1 шт Яичный желток
            1 чайная нефть
            1 чайная воды
        3 TB масло
     

    Подготовка


    1 Тесто разделить на 2 равные части.
    Раскатайте каждый из квартиры, чтобы 1/8 'и сократить, чтобы соответствовать Вашим вокруг внешней вашего для пирога так, чтобы дно и стенки покрыты 1/2' навеса со всех сторон.

    2 Заполните каждый piroghi с начинкой, отрезать кусок теста, чтобы покрыть верх с 'навеса 1/2 многоборье. Pinch 2 части теста вместе многоборье и обрезать избыток при необходимости. Покройте piroghi, и позволяют сидеть в теплом (не горячей) место для 30-минут.
  • 3 Разогреть духовку до 375-град.
    Ф.

    4 Удар яичные желтки, масло и воду вместе и использовать, чтобы почистить верхние части piroghi.
    Используя вилку пробить 8-10 отверстия в вершинах piroghi (обычно делается в шаблоне).

    5 Выпекать на выпечке стеллажи на среднем уровне в течение 30-35 минут. или до темно-золотистого цвета. Удалить, Щетка с meleted маслом, дать остыть в течение 10-12 минут-. и служить!

    Начинки для Пироги



        Пироги можно заполнить с одной из следующих начинок

            Каша Заполнение
            Гриб / Лук Заполнение
            Квашеная капуста Заполнение
            Сыр Заполнение
            Говядина / Свинина Заполнение
            Смешанная фруктовой начинкой
        Вишневой начинкой
     

0 comments:

Post a Comment