Ingredients
- Black carrots 100 gm
- Ground mustard seeds 3 tsp
- Salt and chilli powder 2 tsp each
- Turmeric powder 1/4 tsp
- Clay pot 1 medium sized
Cooking Directions
- Mix all the spices in 10 cups of water in the pot.
- Cover and put it in the sun for 1-2 days.
- Then add finely sliced black carrots.
- Put again in sun for 1-2 days.
- When sour, it is ready.
-
Ideal accompaniment for winter meals.
सामग्री
काले गाजर 100 ग्राम
जमीन सरसों के बीज 3 चम्मच
नमक और मिर्च पाउडर 2 चम्मच प्रत्येक
हल्दी पाउडर 1/4 छोटा चम्मच
क्ले पॉट 1 मध्यम आकार
पाक कला निर्देश
बर्तन में पानी के 10 कप के सभी मसाले मिला लें.
कवर और 1-2 दिन के लिए धूप में रख दिया.
तब बारीक कटा हुआ काला गाजर जोड़ें.
1-2 दिन के लिए धूप में फिर से डाल दिया.
जब खट्टा, यह तैयार है.
सर्दियों के भोजन के लिए आदर्श संगत.
0 comments:
Post a Comment