Ingredients
- 500 ml vanilla rice milk
1/2 cup basmati rice
100 ml soya cream
50ml xylitol
2-3 tsb raisins
1/2 tsp finely ground cardamom seeds
pinch of saffron
Directions
Boil the rice in the milk on a medium flame until the rice is cooked (12 mins). Stir frequently to avoid burning the milk.Add the soya cream, sugar and raisins. Stir till the sugar dissolves and the mixture thickens. Add cardamom.
Serve hot, garnished with saffron.
सामग्री
500 मिलीलीटर वेनिला चावल दूध
1/2 कप बासमती चावल
100 मिलीलीटर सोया क्रीम
50ml xylitol
2-3 TSB किशमिश
1/2 चम्मच सूक्ष्मता जमीन इलायची के बीज
केसर की चुटकी
दिशाएं
चावल (12 मिनट) से पकाया जाता है जब तक एक मध्यम आंच पर दूध में चावल उबाल लें.दूध जलने से बचने के लिए अक्सर हलचल.
सोया क्रीम, चीनी और किशमिश जोड़ें. चीनी घुल और मिश्रण thickens जब तक हिलाओ.
इलायची जोड़ें.
गरम परोसें, केसर के साथ garnished.
0 comments:
Post a Comment