Ingredients
- Milk 2 kg
- Almonds ½ cup
- Saffron ¼ tsp
- Cardamom 1 tsp
- Condensed milk ¼ cup
- Sugar 200 gm
- Pistachio, silver paper for garnish
Cooking Directions
- First soak almonds in water, remove its skin and make its paste.
- After that pour milk and let it cook.
- Add saffron, cardamom and condensed milk in milk and cook till thicken.
-
Spread on tray and let it cool well, garnish with pistachio and silver paper, cut and serve.
सामग्री
दूध 2 किलो
बादाम आधा कप
केसर ¼ छोटा चम्मच
इलायची 1 चम्मच
गाढ़ा दूध ¼ कप
चीनी 200 ग्राम
पिस्ता, गार्निश के लिए चांदी कागज
पाक कला दिशा
पहला, पानी में बादाम सोख अपनी त्वचा को हटा दें और अपने पेस्ट बना.
उसके बाद दूध डालना और इसे पकाने करते हैं.
दूध में केसर, इलायची और गाढ़ा दूध जोड़ें और गाढ़ा होने तक पकाएं.
ट्रे पर फैले और शांत अच्छी तरह से यह बताने, पिस्ता और चांदी कागज के साथ गार्निश, कट और सेवा करते हैं.
0 comments:
Post a Comment