Ingredients
- 4 cups flour
1 tsp baking powder
1 tsp sugar
2 Tbsp ghee
2 Tbsp rosewater
1 kg dates, seedless chopped fine
Ghee for pan frying Method
Mix the flour, baking powder, sugar, 1 Tbsp ghee and rosewater and form into a firm dough using water as required. Cover and keep aside till ready to use.
Heat 1 Tbsp ghee and saute the dates over low heat, till 'fried'. Leave to cool.
Divide dough into small portions, and shape into smooth rounds.
Roll the rounds to 1/8" thick.
Wet edges and place some dates in the center and seal.
Shape into smooth rounds and roll as thin as possible without tearing.
Heat a griddle (tawa) and fry the rolled gharries till brown and crisp on both sides.सामग्री
4 कप आटा
1 चम्मच बेकिंग पाउडर
1 चम्मच चीनी
2 Tbsp घी
2 Tbsp गुलाब जल
1 किलो खजूर, बीजरहित ठीक कटा
कड़ाही के लिए घीविधि
आवश्यकता के रूप में पानी का उपयोग कर एक फर्म आटा में आटा, बेकिंग पाउडर, चीनी, 1 tbsp घी और गुलाब जल और फार्म मिलाएं.
कवर और उपयोग के लिए तैयार है जब तक अलग रख दें.
1 करची घी गरम करें और 'तले' तक, कम गर्मी के ऊपर तिथियाँ saute. शांत करने के लिए छोड़ दें.छोटे भागों में आटा फूट डालो, और चिकनी दौर में आकार.
1/8 'मोटी दौर के रोल.
गीले किनारों केंद्र और सील में कुछ तारीखों जगह और.
चिकनी दौर में आकार और फाड़ के बिना संभव के रूप में पतली रोल.
एक रोटी पकाने का तवा (तवा) गर्मी और दोनों पक्षों पर भूरे रंग और कुरकुरा होने तक लुढ़का gharries भून.
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